Dalsland X-trail och Frida Södermark.

Grattis till Tomas Johansson som efter lång tids skada kunde tävla igen. Han sprang Dalsland X-trail i Bengtsfors i lördags och gjorde ett lysande lopp. Tomas blev tvåa endast slagen av förre världsmästaren i orientering Niclas Jonasson. Härligt även att Sofia Tingberg sprang så bra. Sofia blev nia i damklassen som Åmål Multisports Erika Åhl Jensen vann på ett övertygande sätt. Age Stålberg som även han varit skadad gjorde en jätteinsats i går när han sprang den långa X-trail banan på 22 km. Age kom på 28:e plats i den hårda terrängen.

Ett Stort Grattis även till SpringÅmål som i dag hade besök av Frida Södermark. På förmiddagen tränade Frida med IKAPP-gänget. Sedan höll hon en inspirerande föreläsning om löparäventyret och sitt liv som ultralöpare. Därefter hade hon ett pass löpskolning och intervallträning med SpringÅmåls eminenta löpargrupp. Vi tackar Frida för en mycket givande eftermiddag.