Seger och pallplatser på Hagenrundan

Hagen1

SpringÅmål visade som vanligt framfötterna på dagens Hagenrundan i Åmål med en seger och två ytterligare pallplatser. Löparna bjöds på varmt o fint väder, dock tämligen rejäl vind. Klubbens löpare gjorde mycket fina resultat med klar seger i korta loppet (7,6km) och en andra- och tredjeplacering i långa (14,9km).

Conny Wass vann en överlägsen seger över 7,6 km före tvåan Joakim Nätth. Conny vann på den imponerande tiden 25:00 min, vilket var en och en halv minut före tvåan. Detta var Connys snabbaste tid på Hagenrundan och ytterligare ett tecken på vilken fin utveckling och god form vår fantastiske löpare uppvisar. På fjärde plats på samma distans hamnade Jonas Karlsson på tiden 30:26. Även detta var Jonas bästa tid på Hagenrundan. På sjätteplats sprang Jon Ståhl in på tiden 32:56 vilket är en fantastisk prestation med tanke på obefintlig löpträning under året.

På dubbla distansen visade även våra löpare mycket fin form. Erik Jansson tog en mycket imponerande andraplats på tiden 55:08 och Andreas Ljunge sprang in strax därefter på tredjeplats på finfina 55:55. Även för både Erik och Andreas var detta de bästa tiderna de presterat på Hagenrundan.

I motionsklassen över 4 km sprang SpringÅmåls Håkan Gustafsson in på en tredjeplats med tiden 19:14.