Från Skåne till Rotterdam

SpringÅmål knep idag (söndag 12 april) en femte- och sjätteplats i Skånes distriktsmästerskap över 10 km landsväg. Våra två högklassiga löpare Erik Dahl och Victor Carlsson utgör vår Malmö-filial och representerade klubben på bästa sätt genom att avverka 10 blåsiga km på 36:06 respektive 36:39. Tiderna var grabbarna inte helt nöjda med men ändå fina insatser med tanke på tidig säsong och sub-optimala förhållanden.

Ett strålande resultat hittar vi också i Rotterdam och stavas 2:39:04. Tomas Johanssons nya personbästa på marathon tillika klubbrekord genomfördes enligt uppgift med mersmak. Tomas passerade halvvägs på 1:18:34, höll farten fram till 35 och fick därefter bita ihop de sista 7 km i motvinden. Men alltså sammantaget en alldeles utmärkt tid vilket räckte till en 103:e plats totalt och en 20:e plats i M35. Minst sagt en mäktig insats!