Lördagsresultat

På lördagen var flera av Spring Åmåls löpare igång med tävlingar på olika håll. Här kommer lite resultat.

 Malmö-milen.

Idag satte Sofie Olsson ett snyggt pers. på milen.Hon genomförde loppet i hård vind på tiden 50.19 min.tilläggas kan också att milen var 140 m längre och att den egentliga tiden blev 49.38 och därmed passerade Hon Sitt mål att komma under 50 min.Även Moa Björnson sprang Malmömilen hennes tid blev 44.47. vilket också det är på persgränsen Grattis säger Spring Åmål.

Karlstad Stadslopp.

Riktigt bra tider blev det för ett par av Spring Åmåls löpare som startade i Karlstad stadslopp. Jonas Karlsson kom på 11 plats i H.40 med tiden 40.46 och Xhevdet Muli klarade 50-gränsen 49.44. och Johan Kristoffersson slog till med 55:35. Åmål har också en jättebra löpare i Erik Jansson som sprang på utmärkta 38.50. Bra jobbat allihopa!! Segrade gjorde Patrik Andersson Hälle IF på tiden 31.57. Elias valde att avstå pga. lätt förkylning.

Triatlon.

Spring Åmåls Conny Wass i par med Age Stålberg Spring Åmål & Hagens AIK sprang/orienterade/cyklade & paddlade i lördags Åmåls trailern.De höll på i 4.05 tim och kom en bit ner i fältet, oklart hur långt ner. Kommentaren från Conny var: ”Ska bli skönt med ett långpass i morgon med bara löpning.”